KAJZERKA
0,055 kg

mąka pszenna 500, woda, drożdże, cukier, sól, środek wypiekowy (tłuszcz roślinny, emulgatory E472e E471, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy)

KAJZERKA Z MAKIEM
0,055 kg

mąka pszenna 500, woda, drożdże, cukier, sól, środek wypiekowy (tłuszcz roślinny, emulgatory E472e E471, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy), mak 3%

PALUCH
0,08 kg

mąka pszenna 500, woda, sól, margaryna, cukier,, środek wypiekowy (mąka słodowa pszenna, mąka sojowa, emulgatory [E472e, E471], mąka pszenna, aromat, substancja przeciwzbrylająca – fosforan wapnia, środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy) drożdże


Paluch z makiem
0,15 kg

mąka pszenna 500, woda, margaryna, cukier, sól, środek wypiekowy(mąka słodowa pszenna, mąka sojowa, emulgatory [E472e, E471], mąka pszenna, aromat, substancja przeciwzbrylająca – fosforan wapnia, środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), drożdże, mak 2%

KAJZERKA Z SEZAMEM
0,055 kg

mąka pszenna 500, woda, drożdże, cukier, sól, środek wypiekowy (tłuszcz roślinny, emulgatory E472e E471, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy), sezam 3%

PALUCH SEROWY
0,10 kg

mąka pszenna 500, olej, woda, drożdże, zioła prowansalskie, cukier, sól, środek wypiekowy (mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki E300, emulgator E472e, enzymy – pszenica, soja), ser żółty 5%


CIABATTA
0,10 kg

maka pszenna 500, woda, drożdże, mieszanka wypiekowa (suchy zakwas pszenny, maka pszenna, stabilizator E466 tłuszcz roślinny (palmowy), gluten pszenny, cukier, emulgator E472e, ekstrakt słodu jęczmiennego, mąka sojowa, odtłuszczone mlekow proszku, włókna pszenne, substancja przeciwzbrylająca fosforanywapnia, środek do przetwarzania maki: kwas askorbinowy, enzymy), sól

GRAHAMKA
0,09 kg

mąka pszenna graham typ 1850, woda, mąka pszenna 500, drożdże, cukier, środek wypiekowy (mąka pszenna,dekstroza, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego w proszku, emulgator mono i di glicerydy kwasów tłuszczowych, środek zagęszczający, sól, sodowa – karboksymetylocelulozy, lecytyna sojowa,mąka słodowa jęczmienna, mąka sojowa, enzymy, di fosforan di sodowy, kwas askorbinowy), mąka żytnia typ 720

GRAHAMKA TRADYCYJNA
0,14 kg

mąka pszenna graham typ 1850, woda, mąka pszenna 500, drożdże, cukier, środek wypiekowy (mąka pszenna,dekstroza, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego w proszku, emulgator mono i di glicerydy kwasów tłuszczowych, środek zagęszczający, sól, sodowa – karboksymetylocelulozy, lecytyna sojowa,mąka słodowa jęczmienna, mąka sojowa, enzymy, di fosforan di sodowy, kwas askorbinowy), mąka żytnia typ 720


GRAHAMKA MAŁA
0,04 kg

mąka pszenna graham typ 1850, woda, mąka pszenna 500, drożdże, cukier, środek wypiekowy (mąka pszenna,dekstroza, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego w proszku, emulgator mono i di glicerydy kwasów tłuszczowych, środek zagęszczający, sól, sodowa – karboksymetylocelulozy, lecytyna sojowa,mąka słodowa jęczmienna, mąka sojowa, enzymy, di fosforan di sodowy, kwas askorbinowy), mąka żytnia typ 720

BUŁKA ŻYTNIA
0,07 kg

mąka pszenna 500, woda, mąka żytnia 720, mieszanka wypiekowa (mąka żytnia, mąka pszenna, gluten pszenny, suchy zakwas pszenny, włókna pszenne, sól, mąka słodowa (żytnia, jęczmienna) substancja stabilizująca E466, cukier, emulgator E472e, substancja przeciw zbrylająca, fosforan wapnia, środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), drożdże, sól.

BUŁKA OWSIANA
0,06 kg

mąka pszenna 500, woda, płatki owsiane, margaryna, mleko w proszku odtłuszczone, drożdże, cukier, sól, ekstrakt słodowy, środek wypiekowy (mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki E300, emulgator E 472e, enzymy (pszenica, żyto)


BUŁKA TYROLSKA Z POSYPKĄ
0,10 kg

mąka pszenna 500, woda, mieszanka wypiekowa ( mąka pszenna, mąka sojowa, łamane ziarno soi, otręby pszenne, łamane słód pszenny, łamane ziarno żyta, siemię lniane, prażony słód żytni, łamane ziarno pszenicy, sól, tłuszcz roślinny (palmowy), suchy zakwas żytni, substancje zagęszczające E466, emulgator E472e, kwas-kwas cytrynowy, odtłuszczone mleko w proszku , środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy), margaryna, sól, drożdże, siemie lniane, płatki owsiane, słonecznik

BUŁKA SOJOWA
0,10 kg

mąka pszenna 500, woda, mieszanka piekarnicza (mąka pszenna, grys sojowy prażony 25,7%, słód żytni, krojone ziarno pszenicy, nasiona lnu, kminek cały i mielony, mąka ze słodu jęczmiennego, otręby pszenne, emulgator E472e, przeciwutleniacz E300, enzymy: ksylanaza, lipaza, amylaza, oksydaza, celulaza), drożdże, olej, sól, środek wypiekowy (mąka ze słodu pszennego, mąka sojowa, emulgatory E472e, E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania maki- kwas askorbinowy, enzymy)

BUŁKA DŁUGA 0,35

 

mąka pszenna 500, woda, drożdże, sól, cukier, środek wypiekowy (mąka pszenna, emulgator E472e, cukier, mąka sojowa, środki do przetwarzania mąki, kwas askorbinowy, enzymy (pszenica), niewielkie ilości mleka w proszku, jaj w proszku, sezam, łubin)

 


BUŁKA SZNYTKA

mąka pszenna 500, woda , środek wypiekowy, (mąka pszenna,dekstroza, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego w proszku, emulgator mono i di glicerydy kwasów tłuszczowych, środek zagęszczający, sól, sodowa – karboksymetylocelulozy, lecytyna sojowa,mąka słodowa jęczmienna, mąka sojowa, enzymy, di fosforan di sodowy, kwas askorbinowy), drożdże, sól

 
BAGIETKA FRANCUSKA

mąka pszenna 500, woda, płynny kwas pszenno żytni, drożdże, sól, ekstrakt słodowy

 
BUŁKA OKRĄGŁA

mąka pszenna 500, woda, margaryna, sól, cukier, środek wypiekowy (mąka ze słodu pszennego, mąka sojowa, emulgatory E472e E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy) drożdże


 
BUŁKA OKRĄGŁA Z SEZAMEM

mąka pszenna 500, woda, margaryna, sól, cukier, środek wypiekowy (mąka ze słodu pszennego, mąka sojowa, emulgatory E472e E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy) drożdże, sezam

 
BUŁKA OKRĄGŁA Z MAKIEM

mąka pszenna 500, woda, margaryna, sól, cukier, środek wypiekowy (mąka ze słodu pszennego, mąka sojowa, emulgatory E472e E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy) drożdże, mak

 
BAGIETKA 0,30

mąka pszenna 500, woda, margaryna, sól, cukier, środek wypiekowy (mąka ze słodu pszennego, mąka sojowa, emulgatory E472e E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy) drożdże


 
BUŁKA MAŁA

mąka pszenna 500, woda, drożdże, cukier, sól, środek wypiekowy (tłuszcz roślinny, emulgatory E472e E471, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy)

 
BUŁKA DYNIOWA

mąka pszenna 500, woda, słonecznik, dynia, sól, cukier, margaryna, środek wypiekowy (mąka pszenna, mąka ze słodu pszennego, emulgatory E472e lecytyny z rzepaku, stabilizatory E466 E415, cukier, włokna pszenne, gluten pszenny, substancja przeciwzbrylająca fosforany wapnia, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy), kwas pszenny (suchy zakwas pszenny), ekstrakt słodowy ciemny, mleko w proszku