BAGIETKA BANKIETOWA

mąka pszenna 500, woda, margaryna, sól, cukier, środek wypiekowy (mąka ze słodu pszennego, mąka sojowa, emulgatory E472e E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy) drożdże

CHLEBEK DO ŻURKU

mąka pszenna, mąka żytnia, sól, drożdże, woda, środek wypiekowy (mąka pszenna, mąka sojowa, przeciwutleniacz, kwas askrobinowy E300, enzymy zawierające pszenice),ozdoby (mąka żytnia,woda)

 
CHLEB WESELNY

mąka pszenna, mąka żytnia, sól, drożdże, woda, środek wypiekowy (mąka pszenna, mąka sojowa, przeciwutleniacz, kwas askrobinowy E300, enzymy zawierające pszenice),ozdoby (mąka żytnia,woda)


 
HAMBURGER SLOW

mąka pszenna, woda, margaryna, drożdże, środek wypiekowy (maka ze słodu pszennego, maka sojowa, emulgatory E472e E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy), środek wypiekowy ( woada, cukier, E471 E475 emulgator, E1520 E470a substancja pomagająca w przetwarzaniu)

 
HAMBURGER DROŻDŻOWY

mąka pszenna 500, woda, margaryna, jaj, środek wypiekowy (maka ze słodu pszennego, mąka sojowa, emulgatory E472e E471, mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy) sól

 
HAMBURGER MAŚLANY

maka pszenna500, mleko. masło, sól, cukier, żółtka


KEBAB

mąka pszenna, woda, sól, cukier, mieszanka wypiekowa (mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki E300, emulgator E472e, enzymy: pszenica), jaja